چرا بانک مرکزی ایران نرخ تبادل رسمی ارز را آزاد کرد ؟


چرا بانک مرکزی ایران نرخ تبادل رسمی ارز را آزاد کرد ؟

بانک مرکزی جمهوری اسلامی به چندین علت نرخ مبادله رسمی ارز را آزاد کرد ( البته این آزاد کردن بصورت شناور مدیریت شده است یعنی کف و سقف قیمت را بانک مرکزی مشخص میکند و سپس اجازه میدهد تا نوسانات قیمت خرید و فروش ، بر اساس میزان عرضه و تقاضا در بازار غیر رسمی مشخص شود و هر زمان که شیب این نوسانات قیمتی ، غیر طبیعی شد و یا خواست به نرخ سقف و یا کف قیمت نزدیک شود بانک مرکزی دخالت میکند و دوباره قیمتها را به تعادل میرساند )

حال موارد چیستی این سیاست پولی بانک مرکزی را بصورت خلاصه در زیر عنوان میکنم :

1- ناتوانی بانک مرکزی در کنترل نرخ ارز :
در چند هفته اخیر به وضوح مشخص شد بانک مرکزی جمهوری اسلامی توانایی کنترل نرخ تبادل ارز در بازار غیر رسمی ایران را ندارد ( هر چند در آغاز توانست با عرضه کسترده ارز ، مقداری از عطش تقاضا را کاهش دهد ولی با هجوم دارندگان سرمایه های خرد به این بازار و رواج بورس بازی ، دوباره تعادل بهم خورد که بانک مرکزی مجبور به ایجاد محدودیت در فروش ارز و آنهم فقط به مسافران خارج از کشور شد )

2- کسب درآمد از بازار پر رونق ارز :
بانک مرکزی وقتی دید توانایی کنترل قیمتها در بازار غیر رسمی ارز را ندارد تصمیم گرفت بعنوان بزرگترین صراف کشور ، بجای بازار گردانی صرف به کسب سود هم بپردازد و اجازه ندهد عده ای سفته باز و دلال از این اختلاف فاحش قیمتهای رسمی و غیر رسمی ارز به درآمدهای بی حساب و کتاب برسند و بیشتر از این بازار را آشفته کنند .

3- تزریق مقدار بیشتری از ارز حاصل از فروش نفت خام به داخل کشور :
درآمد عمده ایران همچنان وابسته به فروش نفت خام در بازارهای بین المللی ست که این درآمد در غالب ارزهای بین المللی مثل دلار و یورو و ین و پوند و یوان و ... دریافت میشود درنتیجه بانک مرکزی ایران که متولی تبدیل این درآمد ارزی به درآمد ریالی ست مجبور است مقداری از این ارزها را به وارد کنندگان کالا و خدمات و مسافران خارج از کشور بفروشد و مقداری را هم در غالب بودجه و اعتبارات ارزی در اختیار دولت و زیر مجوعه های آن بگذارد و مقدار دیگری را نیز در بازار رسمی و غیر رسمی ارز بفروش برساند ، ولی با این حال مقدار زیادی از این ارز همچنان بدون مشتری میماند ( که باید سریعا به ریال تبدیل و در اختیار دولت گذاشته شود ) در نتیجه بانک مرکزی میبایست این ارز را در بازارهای بین المللی پول و اوراق بهادار سرمایه گذاری کند و یا طلا بخرد و به پشتوانه این سرمایه های ملی اقدام به چاب اسکناس ( ریال ) کند که البته این کار منجر به افزایش نقدینگی میشود و در صورتیکه میزان تولید کالا و خدمات در کشور با این نرخ رشد نقدینگی تناسب نداشته باشد منجر به افزایش نرخ بیکاری و تورم و در نهایت رکود اقتصادی میگردد .

پس حالا که بازار ارز در کشور رونق گرفته و مقدار زیادی از سرمایه های خرد مردم به این بازار هجوم آورده است بانک مرکزی میبایست بجای چاپ اسکناس ( که منجر به تورم میشود ) مقدار بیشتری از این درآمد ارزی را به بازارهای داخل کشور تزیرق کند ( بفروشد و به ریال تبدیل کند ) تا هم سرمایه های خرد و سرگردان را هدایت و مدیریت کرده باشد و هم با کمترین هزینه ( یا بیشترین سود ) ارزش را به ریال تبدیل کند .

منبع : وبلاگ طلوع امید

کاریکاتور - هاشمی رفسنجانی و مدرک معادل رهبری !




فیلم کمدی : ماجرای به رهبری رسیدن سید علی خامنه ای !





عکس – وحشت کودکان از دیدن محمود احمدی نژاد !




عکس - حمایت پناهجویان مقیم آنکارا از زندانیان اعتصابی



نهضت سبز - در حمایت گسترده از زندانیان اعتصابی که برای شهادت هاله سحابی و هدی صابر دست به اعتصاب غذا زده اند پناهجویان مقیم شهر آنکارا با تجمع در میدان اصلی شهر آنکارا پیام آنها را به شهروندان ترکیه رساندند....در پایان مراسم سرود ای ایران و یار دبستانی توسط پناهجویان خوانده شد.

















عکس - دیوار مقدس !





کارتون - حسین شریعتمداری ، کرکس دنیای مطبوعات




داماد احمدی نژاد : رئیس جمهور آینده باید شبیه احمدی نژاد باشد !



کاریکاتور - چوپان دروغگوی جمهوری اسلامی




آهنگ ستاره به یاد شهید محمد مختاری





عکسی زیبا از زنده یاد ندا آقا سلطان




پوستر - ندا آقا سلطان سنبل مردم آزادیخواه ایران





ندا جان مطمئن باش یاد تو و سایر کشته شده های جنبش آزادیخواهی را هرگز فراموش نخواهیم کرد و راهتان را تا سرنگونی جمهوری منحوس اسلامی و محاکمه سران جنایتکاراش و ایجاد یک حکومت دموکراتیک ملی ادامه خواهیم داد .





تورم به دنیای حیوانات هم رسید !




کاریکاتور – جریمه نقدی شدن زنان بد حجاب !






عکس - مجسمه زنده یاد ندا آقا سلطان




فیلم – ضرب و شتم یک دختر همدانی بدست مزدوران گشت ارشاد







فیلم – کتک زدن یک دختر همدانی توسط ماموران گشت ارشاد






کاریکاتور - وزارت کیهان و ارشاد !




کاری از نیک آهنگ کوثر


ساعت شنی عمر احمدی نژاد به پایان نزدیک میشود .




تاریخچه قرارگاه عملیاتی ثار الله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی


قرارگاه ثارالله یکی از قرارگاه‌های عملیاتی سپاه پاسداران است که وظیفه آن، مدیریت امنیت پایتخت و دیگر شهرهای استان تهران میباشد. در حقیقت فرمانده این قرارگاه، فرماندار نظامی تهران است . این قرارگاه مهمترین واحد امنیتی درون سپاه میباشد و معمولا فرمانده آن یکی از سه مقام ارشد سپاه پاسداران است ولی مسوولیت اصلی قرارگاه برعهده خود فرمانده کل سپاه میباشد. قرارگاه ثارالله در صورت بروز بحران به تشخیص شورای عالی امنیت ملی و تصویب مقام رهبری، مسئولیت برقراری امنیت شهر تهران را برعهده‌دار دارد ، ولی در شرایط عادی این مسئولیت برعهده نیروی انتظامی است. مرکز قرارگاه ثارالله در خیابان سئول تهران میباشد .

تاریخچه
از سال ۱۳۷۴ سپاه پاسداران و مشخصاً قرارگاه ثارالله ماموریت یافتند در صورت بروز بحران ، مسئولیت امنیت پایتخت را برعهده گیرند. از ابتدای تشکیل این قرارگاه در سال ۱۳۷۴ تا پیش از حوادث انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ تعیین شرایط ویژه و سپردن مسئولیت امنیت پایتخت به این قرارگاه سه بار اتفاق افتاد؛ در جریان اعتراض های خیابانی اسلامشهر در سال ۷۴، ۱۸ تیر ۷۸ و اعتراضات خیابانی ۱۸ تیرماه ۱۳۸۲.

در دو دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی، عزیز جعفری که در آن ‏زمان فرمانده نیروی زمینی سپاه بود، فرماندهی این قرارگاه را هم برعهده داشت. در زمان تحصن نمایندگان مجلس ششم، او در نامه‌ای به رهبری و روسای سه قوه، تحصن را مقدمه کودتا خوانده ‏و خواهان مجوز برخورد رسمی قرارگاه با نمایندگان شده بود.

در سال ۸۴ پس از انتصاب سردار جعفری به فرماندهی کل سپاه پاسداران ، سردار زاهدی که جایگزین او در ‏فرماندهی نیروی زمینی شده بود، همزمان فرماندهی قرارگاه ثارالله را نیز برعهده گرفت و بدین ترتیب در تیر ۱۳۸۷ سردار حجازی قائم‌مقام فرمانده سپاه، باز هم با حفظ سمت به عنوان فرمانده قرارگاه ثارالله منصوب ‏شد.

انتخابات ۱۳۸۸
پس از انتخابات ریاست جمهوری در ۲۲ خرداد ۱۳۸۸، به دستور شورای عالی امنیت ملی وظیفه کنترل پایتخت تا دو ماه (از ۲۵ خرداد تا ۲۵ مرداد ۱۳۸۸) بر عهده قرارگاه ثارالله و زیرمجموعه‌اش سپاه محمد رسول‌الله در تعامل با نیروی مقاومت بسیج گذاشته شد. در جریان اعتراض‌ها، شبه‌نظامیان بسیجی که در کنار ماموران نیروی انتظامی در مقابله با معترضان در تظاهرات تهران حضور داشتند، تحت فرماندهی سپاه محمد رسول الله بودند. برخی دیگر از منابع حمله به ستادهای موسوی در شب انتخابات و دستگیری اصلاح‌طلبان را به نیروهای لبنانی سپاه قدس با فرماندهی قرارگاه ثارالله نسبت می‌دهند.

زیرمجموعه‌ها
زیرمجموعه‌های این قرارگاه شامل سپاه محمد رسول‌الله متشکل از نیروهای کادر و وظیفه سپاه و گردان‌های عاشورا و ‏الزهرا شامل نیروهای داوطب مرد و زنی که در قالب بسیج مساجد، ادارات، دانشگاه‌ها، مدارس ‏و ... سازماندهی شده‌اند، می‌باشد.

وظایف
قرارگاه ثارالله در صورت بروز بحران و شرایط ویژه که تشخیص آن با شورای عالی امنیت ملی و تصویب مقام رهبری است، مسئولیت برقراری امنیت شهر تهران را عهده‌دار می‌شود ولی در شرایط عادی این مسئولیت برعهده نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات است.


عاقبت زیر آب زنی های اکبر شاه - نیک اهنگ کوثر




عکس تعدادی از بسیجی ها و بچه پاسدارهای شهرک محلاتی سپاه پاسداران






















عکسهای بالا متعلق به تعدادی از بسیجیهای ناحیه مقاومت شهرک محلاتی سپاه پاسداران در شمال شرق تهران است. شهرک محلاتی ، شهرکی ست که در آن خانه های سازمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار دارد که به شدت محافظت میشود. نیروی مقاومت بسیج این محل که از پاسداران وفرزندانشان تشکیل شده در ضرب و شتم مردم بعد از انتخابات نقش فعالی‌ داشته است .

معرفی:

عکس ۳: حمزه

عکس ۴: گلچینی

عکس ۵: قاسمی

عکس ۶: حمزه جلالی و نزل آبادی

عکس ۷:حسین کاشانی -ناحیه مقاومت ورامین

عکس ۸:نوچه‌های سرداری به
نام
اسماعیل آبادی

عکس۹ : از راست به چپ : حمیدخالقی ، اسماعیل جلالی، سید مهدی خمسه ای، محمدرضا سلطانی ،حاج سعید قاسمی ،کمیل قاسمی

عکس ۱۰: حمزه

عکس ۱۱: حمز‌ه

چگونه محمد مختاری توسط تیم ترور وزارت اطلاعات کشته شد ؟



اظهارات مهرداد عالیخانی در بازجویی مورخ 4/2/1379

در تاریخ 9/9/1377 آقای موسوی ( سید مصطفی کاظمی ) نزد دری ( نجف آبادی ) میرود و در مورد قتل داریوش فروهر و همسرش گزارش می دهد. موسوی پس از این دیدار به من (مهرداد عالیخانی) گفتند: فعلا کار کانون(کانون نویسندگان) را انجام بدهید (یعنی این موضوع در اولویت قتل ها قرار گیرد) ، موسوی تاکید کرد هر چه سریعتر شروع کنید.

موسوی در همان تاریخ منزل آقای حقانی (مدیر کل پشتیبانی معاونت اطلاعات مردمی) می رود. ( توضیح: اینکه پیگیری کار اطلاعاتی روی عناصر فرهنگی از جمله کانون در حوزه فعالیت های معاونت اطلاعات مردمی قرار داشت ) موسوی برنامه حذف را با حقانی در میان می گذارد و می گوید: من بگویم کافی است یا دری هم باید بگوید؟ حقانی می گوید: شما بگویید کافی است و قرار می شود همکاری حقانی با ما آغاز شود. حقانی گفته بود می تواند از منزل امن، خودرو و نیرو در اختیار ما قرار دهد عملا نیز چنین کرد.

7 جلد پرونده از مهمترین سوژه های فعال کانون(نویسندگان) گلشیری - منصور کوشان
- علی اشرف درویشیان، سپانلو، مختاری، پوینده چهل تن را به واسطه اصغر سیاحی(سیاح) به آقای موسوی تحویل دادم. موسوی پرونده ها را زیر میز تلفن خود قرار می دهد . اما بعدا آنها را عودت می دهد و می گوید: نیاز به ارسال پرونده نیست. هر کسی عضو جمع مشورتی باشد مشمول طرح حذف می گردد. از هر کدام بخواهید شروع کنید .

قرار شد از مهمترین ها شروع شود. شماره تلفن مختاری از طریق یکی از منابع اداره چپ نو با نام مستعار داریوش به دست آمده بود. قرار شد تا روز پنجشنبه 12/9/77 روی آدرس سوژه استقرار پیدا کند(کنیم). خبر به آقای موسوی دادم و با عزیزپور قرار گذاشتم. اعتراض کرد گفت: این کار را سعی کن با زیر مجموعه آقای حقانی و در ارتباط با روشن انجام دهی .

قراری برای 8 صبح مورخه 12/9/77 در خیابان آفریقا – مقابل پمپ بنزین (بین خیابان اسفندیار و خیابان شهید سعید ناصری یا علوی) جهت عزیزپور و نیروهای عمل کننده او همچنین رضا روشن، آموزگار و خسرو گذاشته شده بود. خسرو داخل یکی از کوچه ها شد (احتمالاً خیابان اسفندیار) و پلاک های جعلی را روی تاکسی نصب کرد و سپس به طرف منزل مختاری حرکت کردیم. در سر کوچه (شهید سعید ناصری یا علوی) و مستقر شدیم. عزیزپور دو ماشین نیرو با خودش آورده بود . حدود ساعت 17 مختاری با لباس اسپرت از کوچه بیرون آمد و از شمال به جنوب خیابان آفریقا حرکت کرد. در این ساعت ناظری و روشن جهت اقامه نماز محل را ترک کرده بودند لذا سریعا به ناظری زنگ زدم و خبر دادم سوژه بیرون زد. خودش و روشن را سریع به محل برسانند. مختاری برای خرید در حوالی محل سکونت خود بیرون آمده بود. حدود 20 دقیقه خریدش طول کشید.در حال برگشتن به منزل بود که علی و رضا رسیدند. از خسرو خواستم که تاکسی را در گوشه ای پارک کند،کرد . رضا و علی پیاده به دنبال مختاری راه افتادند. خسرو پشت فرمان پژو نشست و به سمت شمال آفریقا حرکت کرد. من در صندلی جلو قرار گرفتم. یک کوچه مانده به منزلش (در سمت راست خیابان) علی و رضا جلوی او را گرفتند و تحت پوشش پرسنل دادستانی وی را سواراتومبیل کردند. علی در سمت چپ، مختاری وسط و رضا روشن در سمت راست او روی صندلی عقب نشست .

ناظری در همان ساعت حوالی 13 مورخه 12/9/77 با هماهنگی قبلی قرار شد از یکی از محیط های اداری بهشت زهرا که در اختیار حراست قرار دارد ( چون ناظری مسئولیت(مسئول) حراست بهشت زهرا بود) استفاده شود . روشن, ناظری و سایر دست اندرکاران طرح الغدیر (اعدام منافقین) قبل از شروع عملیات پائیز 77، از این محل مستمرا استفاده می کردند.قرار شد از این محل برای به قتل رساندن مختاری استفاده شود. از طریق اتوبان شهید همت کمربندی جاده مخصوص بهشت زهرا به مقصد برسیم. به جهت طولانی بودن مسیر من با مختاری بحث پیرامون کانون را شروع کردم بعد از اینکه به محل رسیدیم روشن خواست چشمش را ببندد و پیاده شود. از زمان سوار شدن خواسته بودیم سرش پائین باشد تا متوجه نشود کجا می رویم .

داخل ساختمان شدیم. در همان اتاق اول از وی خواستند روی زمین بنشیند. همه کار را روشن و ناظری تمام کردند. بسیار حرفه ای و مسلط عمل نمودند. ناظری سریعا طناب مربوطه را از کابینت داخل اتاق در آورد مقادیری پارچه سفید برداشت. چشم و دست او را از پشت سر بست. طناب را به گردن او انداخت به روی شکم خواباند و حدود 4 یا 5 دقیقه طناب را تنگ کرد و آنرا کشید در این حالت ناظری دهان سوژه را با یک پارچه سفید گرفته بود تا بدینوسیله از ریختین خون به زمین و ایجاد سر و صدای احتمالی جلوگیری کند .

این دو از روی ناخن ها تشخیص دادند که کار تمام شده سپس ماشین پژو را به شکلی قرار دادند تا صندوق عقب آن مقابل درب این محل قرار گیرد. من و خسرو و روشن جنازه را وسط پتو قرار دادیم و در صندوق عقب گذاشتیم. خسرو پشت فرمان نشست. در جاده افسریه یک مسیر فرعی به کارخانه سیمان تهران منتهی می شد. اطراف آن مسیر خلوتی بود . ساعت حدود 20 ماشین را نگه داشته، جنازه را بیرون گذاشتیم. پس از پائین گذاشتن جسد ، موسوی زنگ زد نتیجه کار را می خواست. گفتم: دقایقی است خلاص شده و راهی منزل هستیم. موسوی گفت: بیا امشب همدیگر را ببینیم. من در شهرک آپادانا هستم. قرار شد ساعت 22:15 دقیقه او را در محل مذکور دیده و مشروح گزارش بدهم .

پرسنل تیم ترور محمد مختاری :

صادق ( مهرداد عالیخانی ) - پرسنل معاونت امنیت – اداره کل چپ – اداره چپ نو – رابط آقای موسوی و تیم عملیات

علی ناظری – پرسنل معاونت اطلاعات مردمی – اداره کل پشتیبانی عملیاتی – مسئول اداره عملیات

رضا روشن – کارشناس اداره کل التقاط در معاونت امنیت – مباشر قتل محمد مختاری

خسرو براتی – همکار غیر وزارتی (منبع) راننده اتومبیل مورد استفاده




عکس- حمله اعضای گروهک تروریستی بسیج به خانه های مردم



برای دیدن عکس در اندازه بزرگ روی آن کلیک کنید

عکس - قفل شدن موشک های کروز ارتش آمریکا بر روی کاخ سید علی خامنه ای .


اکثریت مردم داخل ایران به این نتیجه رسیده اند که این رژیم با مبارزات مدنی سرنگون نمیشود ( برای همین دیگر در تظاهرات ها و سایر مبارزات مسالمت آمیز شرکت نمیکنند ) و معتقدند که ، تنها راه برای تغییر نظام ، حمله آمریکا به جمهوری اسلامی است .

عکس های گوگل ارث از کاخ سید علی خامنه ای در پاستور




فیلم : حکومت نظامی در تهران ( فیلمی از میدان ولیعصر 25/3/90)





فیلم - آتش زدن عکس حسن نصرالله و بشار اسد توسط مردم آزادیخواه سوریه






وقتی درجه تب احمدی نژاد باتورم بالا میرود - کاری از نیک اهنگ







پوسترهایی بمناسبت فرا رسیدن قیام 22 خرداد













بايگانی وبلاگ